Berlijn! week 3&4

Berlijn! week 3&4

Week 3&4 zitten er alweer op, kijk je mee?

Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

boekje van 100% berlijn

Nu is het echt! Berlijn is geboekt, 100% boekje is binnen en de vlucht is geregeld! Vrijdag 1 april vliegen wij richting Berlijn (auto, bus of trein kan ook maar dit wat de goedkoopste optie!) en op zondag de 3e lopen wij dan eindelijk de halve marathon. Dinsdag de 5e gaan we naar huis en dus alle tijd om heerlijk de toerist uit te hangen.

Vraag mij niet waarom ik niet doordeweeks heb gelopen. Ik heb echt geen idee! Ik “moest” 2x trainen maar dat is er niet van gekomen. Gelukkig heb ik actief werk en zit ik zeker niet stil maar specifiek lopen heb ik dus niet gedaan, stom.

heuvels in drenthe blubber in drenthe

Zaterdag stond er een trailrun op de planning een 14km run door het natuurgebied Drents Friese Wold. Samen met Erik, Gerben, en Siese stond ik om 11:00uur aan de start. Helemaal dik ingepakt vanwege de kou en een beetje zenuwachtig omdat ik al wist dat we ergens door het water moesten. Eerste deel ging door het bos met uit het niets sneeuw, na 6km moest ik scheenbeendiep door het water, koud! Echter liep ik daarna heerlijk, geen gevoel en dus geen gevoel van vermoeidheid. Vanuit de bossen kwamen we op een zandvlakte met heuvels pittig, maar een erg mooie omgeving waardoor je je zware benen een beetje vergeet. De laatste twee kilometer hadden van mij niet echt gehoeven, ik was het gewoon zat. Ik heb in tijden niet zo ver gelopen dus was ik er in mijn hoofd wel een beetje klaar mee. Ondanks de afstand kwam ik met een dikke glimlach over de finish, een super leuke ervaring die ik zeker snel weer een keer doe!

sneeuw

Groningen was nog steeds een winterwonderland. En wat doe je als je de verkering om 05:00 uur in de ochtend (!) weg moet brengen naar het station voor een weekje wintersporten? Juist, lekker ontbijten en vroeg de deur uit om te lopen. Iets voor 08:00uur ontmoete ik  Wilja voor een herstelloopje. Hardlopen in een stille en witte stad, heerlijk! Op naar week 4!

Zonsondergang Kasteel

Meer running dan dit is het in week 4 niet geworden, jammer! I lost it! Wel heerlijk de training gegeven op dinsdag en 1x gelopen. Zeker niet stilgezeten maar intervallen of een duurloopje zat er gewoon even niet in, stom. Niet te lang bij stilstaan op naar volgende week!

Dit waren mijn derde en vierde week trainen voor Berlijn, op naar week 5! Nog +/- 70 dagen.. spannend!

Liefs,

Kelly

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*