Berlijn! week 2

Berlijn! week 2

Mijn tweede trainingsweek voor de halve van Berlijn zit er op! Lees je mee?

Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

 

Hardlopen in de SneeuwIjzel op de Korreweg in Groningen

Op maandagochtend wakker worden met sneeuw, heerlijk! Eigenlijk stond er een snelle 4km op de planning met een hartslag van 174 slagen per min* maar met de sneeuw en een beetje gladheid kon ik geen snelheid pakken dus koos ik voor een klein blokje om.

Voor dinsdag heb ik één woord: ijzel. Jeetje wat was het glad en overleven! De Running Girls training hebben we afgezegd en ook ik heb echt niet hardgelopen. Wel lekker naar mijn werk heen en weer gewandeld.

 

Deur SlotCake en smoothies bij Anat Groningen

Door die stomme ijzel en daardoor drukte op het werk geen puf, zin of tijd kunnen vinden om braaf mijn schema af te werken. Op vrijdag was eindelijk alles weer een beetje normaal waardoor ik geen excuus meer kond vinden om niet te gaan, echt zin had ik niet dus koos ik voor een korte 5km. Maar… bij het dichttrekken van de deur besefte ik dat mijn sleutels nog binnen lagen en de verkering niet binnen mijn 5km/30min thuis zou komen en zo heb ik mijn run verplicht moeten verlengen met 3 hele lange kilometers, ellende! Ik ga maar niet vertellen hoe lang ik nog op de verkering heb gewacht na mijn verplichte 8km, maar een 12km was vast ook nog gelukt.

Zaterdag niet hardgelopen maar wel lekker gewandeld in het Noorderplantsoen en genoten van wat lekkers bij Anat. Anat is een vegan tentje aan het Noorderplantsoen; echt een aanrader voor zowel lunch, thee, koffie en gebak!

 

KorrewegwijkBankje met Furby

Sunday = runday! En extra speciaal omdat de verkering en ik voor het eerst samen hard hebben gelopen! Dagen, weken, maanden en zelfs jaren heb ik gezeurd om een keer samen te lopen en altijd was het antwoord: nee. Maar zaterdag kwam dan eindelijk de vraag waar elke running girl van droomt: wil je met me lopen? Natuurlijk zei ik meteen ja! Samen een kleine 6 km gelopen door Groningen, heerlijk! De foto met de Furby moest ik er even bijzetten.. Wie laat er nou een Furby achter in het park?

Dit was mijn tweede week trainen voor Berlijn, op naar week 3!

Liefs,

Kelly

* Ik loop op een hartslag die voor mijn persoonlijk trainingstraject bepaald is dit kan dus voor iedereen anders zijn.

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*