Berlijn! Week 12.

Berlijn! Week 12.

Dagje te laat, sorry!

Week 12 zit er alweer op, het gaat allemaal veel te snel!

Kleine intro:
Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

Ik wist dat deze week ging komen, weekje Londen. Niet ideaal zo vlak voor Berlijn, maar wel erg leuk! Mijn broertje loopt gelukkig ook graag hard, waardoor mijn trainingen fijn door konden gaan. Geen drie trainingen gehaald, maar wel twee hele fijne en erg veel gewandeld.

Running Girls London

Ons hotel in Londen lag aan Hydepark, een superlocatie om hard te lopen! Een rondje park is zes kilometer en dus totaal niet saai. Woensdag na een ochtendje National History Museum en voor Adele planden we ons eerste rondje! Helemaal rond en nog een beetje zigzaggen in het park, heerlijk. Overal hardlopers, wandelaars en fietsers. Erg motiverend! 8.5km op 5:30min/km. Niet te gek, maar een lekker tempo.

Adele Running Girls

De reden waarom we in Londen waren, Adele!

View Shard London

Donderdag hebben we de hele dag door Londen gewandeld, heerlijk! Bijna 23.000 stappen gezet, niet hardgelopen, maar genoeg beweging gehad!

Running Girls London

Vrijdagochtend mijn broertje zo gek kunnen krijgen om samen met mij voor het ontbijt te gaan lopen! Tim loopt normaal nooit in de ochtend, maar nu ‘moest’ hij wel! Klein rondje door Hydepark, incl. onzettend zware benen. Waarschijnlijk van al dat wandelen. Ik liep niet heel erg lekker en het ging niet makkelijk, maar toch getraind!

Running Girls London

Week 12 was dus niet ideaal, maar wel genoten. Ik heb nu nog twee kleine weken te gaan. Hoe mijn komende week eruit ziet? Rustig! Dinsdag (vandaag) loop ik een relaxte duurloop en probeer ik nog twee keer een intervaltraining te plannen.

Op naar week 13!

Liefs,

Kelly

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*