Berlijn! Week 10.

Berlijn! Week 10.

Nog 4 volle weken te gaan, tijd vliegt!

Kleine intro:
Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

In week 10 liep ik drie keer. Twee relatief rustige loopjes en één pittige 10km in Den Haag.

Running Girls Groningen training

Op dinsdag ochtend kreeg ik mijzelf niet van de bank af, geen zin en motivatie. Daarom koos ik ervoor om richting de Running Girls training hard te lopen en weer terug. Een kleine relaxte 5 km die mij toch nog een voldaan gevoel gaf. Thuis nog even wat core oefeningen gedaan voordat ik ging slapen.

Lente run Groningen

Lente! Op donderdag kreeg ik Wilja zo gek om toch nog even een blokje om met mij te gaan. Geen doel, geen tijd, geen snelheid, maar gewoon genieten. Het was prachtig weer wat het lopen heerlijk maakte. Zoals ik al zei waren mijn runs deze week, twee keer relaxt en één keer pittig. Eigenlijk moest ik op vrijdag een pittige intervaltraining lopen, maar vanwege de CPC in Den Haag koos ik voor rust.

Donuts na CPC

Zondag liep ik de 10km tijdens de CPC Loop Den Haag. Hoe deze loop ging lees je hier.

Geen spannende week en dus ook niet heel veel te vertellen. Ik voel me na de race van gisteren redelijk klaar voor Berlijn, maar ik ben blij dat ik nog 4 trainingsweken heb! Wat ik in week 11 ga doen? Intervallen, relaxte blokjes om en een 12.3km lopen tijdens de halve van Haren.

Liefs,

Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*