Berenloop Terschelling! #2

Berenloop Terschelling! #2

Afgelopen trainingsweek was alweer nummer twee van de tien, nog maar acht weken te gaan! Ik train door omstandigheden even niet op een strak schema, is gewoon niet mogelijk, maar iedere kilometer is er eentje en ik probeer alle trainingsprikkels in de week toe te passen. Intervallen, duurloop en herstel. Hoe mijn trainingsweek ging, lees je hieronder.

Op maandag en dinsdag nam ik bewust even rust. Eigenlijk zou ik een paar dagen in Frankrijk zitten, in de bergen, maar helaas ging dat lastminute niet door.

Woensdag had ik tijd en ruimte om even kort de deur uit te gaan en lekker een stukje te lopen. Een rustige zes kilometer, die mentaal wel veel moeite kosten, maar die loopjes horen er natuurlijk ook bij.

Donderdag was het intervaltijd! 10x 200/200, echt één van de fijnste intervaltrainingen die er zijn. Kort, krachtig en voldoende rust tussendoor.

Helaas wist ik dat ik niet de mogelijkheid zou hebben om te lopen in het weekend, dus ging ik vrijdag toch even de deur uit. 7km duurloop, heerlijk! Zeven kilometer heel fijn gelopen, zulke loopjes mogen vaker!

Het weekend liep ik dus niet hard, helaas, maar wel even de deur uit geweest om te wandelen en wat core oefeningen gedaan. Dit zijn echt geen voorbeeld trainingsweken, maar het is even niet anders. Mijn doel op dit moment; kilometers maken. Wanneer er weer ruimte is voor meer ritme in de week, zal ik die direct pakken.

Geen goede trainingsweek, kan er ook niet meer van maken, maar zo is het gewoon even en daar heb ik vrede mee! Komende week zal helaas niet anders zijn, maar wel om een hele leuke reden. In verband met een bruiloft in Oostenrijk ga ik gewoon trainen wanneer dit kan, iedere kilometer is er eentje!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*