Berenloop Terschelling! #1

Berenloop Terschelling! #1

Trainingsdagboek deel 1! Ik heb echt ontzettend veel zin om de komende weken met jullie te delen hoe mijn trainingsweken gaan én of alles een beetje volgens schema verloopt. Vorige week vertelde ik over mijn nieuwe hardloopdoel en daar heb ik veel leuke reacties op gekregen, werkt motiverend! Voor de 5e keer wil ik dit jaar deelnemen aan de Berenloop halve marathon op Terschelling en hieronder vind je mijn eerste trainingsweek richting dit doel.

Vorige week maandag had ik een actieve rustdag. Met een zeer warme Bommen Berendloop achter de rug, nam ik deze dag bewust wat looprust. In de ochtend ben ik naar de Papiermolen gegaan (buitenbad in Groningen) en heb ik lekker een dikke 20 minuten baantjes getrokken.

Dinsdagavond gaf ik looptraining in het Stadspark en deed ik zelf een beetje mee. Rustige intervaltraining, spelen met de omgeving, maar de warmte hield mij nog wel wat tegen.

Vroeg opstaan en de warmte voor zijn. Dat was mijn doel woensdagochtend en dat is gelukt! Een lekkere 4 kilometer om de dag goed te beginnen. Benen voelden goed, het kostte mij ook minder moeite dan de afgelopen dagen.

Donderdag en vrijdag had ik actieve rustdagen. Actieve bezigheden op het werk, maar ik heb niet echtt gesport of hardgelopen.

Uit het niets kreeg ik op zaterdag ineens een uurtje bonustijd, dus kon ik toch hardlopen. Helaas moest mijn rondje wel op het heetst van de dag plaatsvinden dus paste ik mijn training aan. Eigenlijk wou ik voor een duurloop gaan, maar koos voor een aangepaste intervaltraining waarbij ik de actieve delen rustig aanzette en in rust koos voor wandelen.

Zondag was zoals gepland geen hardloopdag en heb ik lekker gehangen.

Aankomende week heb ik nog niet echt gepland, alles loopt qua planning lastminute even anders. Hoe trainingsweek 2 richting de Berenloop is gegaan lees je volgende week!

 

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*