Road to.. Ben ik er klaar voor?

Road to.. Ben ik er klaar voor?

Ben ik er klaar voor? Dat is de vraag die ik mijzelf net stelde. Het antwoord? Nee!

Ik heb de laatste tijd het hardlopen ontzettend verwaarloosd, enkel en alleen lekker gelopen, maar niet hard en specifiek getraind en sta dus qua hardloopconditie niet fit aan de start. Gelukkig heb ik wel veel gesport en voel ik mij fit dus ga ik de finish sowieso halen! Ook mijn motivatie om er een leuke tijd van te maken is ontzettend hoog. Of ik mijn persoonlijk record ook deze keer tijdens de Berenloop ga verbeteren? Dat denk ik niet, maar een fantastische dag wordt het sowieso!

We vertrekken vrijdagochtend al richting Terschelling en maken er een ontzettend fijn weekend van. Samen met Esther en onze aanhang zitten we drie nachten in een huisje op Terschelling en wordt er naast het hardlopen vooral aandacht besteed aan spelletjes spelen. De verkering van Esther doet zaterdag mee aan de vijf kilometer, die we natuurlijk ontzettend hard gaan toeschreeuwen! Wij staan zondag aan de start van de halve marathon en gaan pas maandagmiddag weer naar huis, heerlijk!

Extra leuk dit jaar, mijn schoonouders zullen ook op het eiland zijn! In het voorjaar stonden ze als verrassing langs de kant, tijdens mijn halve marathon van Berlijn. Dit jaar zijn ze dus op Terschelling te vinden. Waarom ze dit weekend op Terschelling zijn, is voornamelijk voor mijn zwager (Patrick) en schoonzus (Patricia)! Zij lopen dit weekend ook hard. Iets waar ik ontzettend trots op ben! Patrick lag nog geen jaar geleden in het ziekenhuis vanwege een verkeersongeval en staat dit jaar aan de start van zijn eerste halve marathon en Patricia is na jaren op en af qua gezondheid net begonnen met hardlopen en zal deelnemen aan de tien kilometer op zaterdag, trots!

Het gaat dus sowieso een top weekend worden! Vol gezelligheid, spelletjes, vele fietskilometers en dus die Berenloop. Ik kan niet wachten!

Foto: Vorig jaar samen met Esther richting de start van de halve marathon.

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*