Review: ASICS New Strong Jacket!

Review: ASICS New Strong Jacket!

Ondanks dat ik op dit moment zwanger ben, loop ik nog steeds met veel plezier hard. Snel gaat het zeker niet meer, maar dat is helemaal niet erg. Met af en toe een wandelpauze en een extra stop om even te plassen, gaat het hardlopen nog goed. Ik wil echt proberen om het hardlopen zo lang mogelijk vol te houden. Van Hardloopshop.nl kreeg ik de vraag of ik dit prachtige hardloopjack zou willen testen. Omdat ik niet meer zo snel hardloop, extra rustmomenten heb en de dagen straks toch echt kouder zullen worden, zei ik direct ja! Een fijn jack, dat mij warm gaat houden tijdens gure dagen; een ideale samenwerking dus. Mijn review over de ASICS New Strong Jacket lees je hieronder.

ASICS New Strong Jacket.
Dit jack maakt deel uit van de nieuwe New Strong collectie van ASICS. Een nieuwe collectie dat de emancipatie van vrouwen over de hele wereld viert. Een jack die ook echt ontworpen is voor het hardlopen. Vanwege speciaal geplaatst mesh materiaal is het jack extra ventilerend en het reflecterende logo dat erop zit, maakt jou net iets zichtbaarder tijdens een hardlooprondje in het donker.

Asics New Strong Jacket
Foto: hardloopshop.nl

Mijn eerste indruk? Wat een mooi licht en vrouwelijk zittend jack. Sommige hardloopjasjes zijn wat lomp, maar de ASICS New Strong Jacket zit mooi aangesloten. Ook van de kleur ben ik fan! Het jack zit goed en is niet te lang of te kort. Door de twee handige zakken aan de voorkant kun je makkelijk je sleutel meenemen. Voor een bos sleutels zijn de zakken niet ideaal, maar één huissleutel gaat echt prima mee.

Tijdens het hardlopen blijft het jack goed zitten en kruipt niet op. Zelfs met de rits een stuk open blijft het jack fijn zitten. Ook kon ik goed voelen dat het jack ademend is, maar toch ook echt voldeed aan waar een goed hardloopjack aan moet voldoen. Een jack gebruik je vooral tijdens wat slechtere dagen om afkoeling te voorkomen.

Tijdens mijn hardlooprondjes moet ik nu dus af en toe even wandelen en tijdens één van deze pauzes én met wind tegen hield het jack mij goed warm. Door de ademende stof voelde het jack tijdens de actievere momenten niet klam aan. Geslaagde eerste testloopjes dus met de ASICS New Strong Jacket.

Asics New Strong Jacket

Ik kijk er ontzettend naar uit om de komende weken te blijven hardlopen en al helemaal in dit fijne hardloopjack van ASICS. Laat de herfst maar komen!

Naast dit prachtige women’s empowerment initiatief van ASICS verkoopt de Hardloopshop nog meer dames hardloopkleding. Veel keus en veel merken! Bij de hardloopshop kan zowel de beginner als de ervaren loper terecht!

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*