93 kilometer in juli!

93 kilometer in juli!

Jeetje, 93 kilometer! Ik dacht dat ik niet zo veel gelopen had afgelopen maand, maar deze kilometers zeggen toch iets anders! Door het warme weer liep ik kleinere rondjes en stelde ik loopjes uit, met deze eindstand ben ik dus ontzettend tevreden! Het lopen gaat ook echt steeds makkelijker en de mentale strijd win ik steeds vaker, blij mee!

Afgelopen maand ben ik gestart met mijn duurlopen alvast uit te breiden. Over een kleine 100 dagen sta ik aan de start van de Berenloop halve marathon en ik wil mijn basisomvang goed hebben. Langzaam steeds meer kilometers maken en dus niet te laat starten met duurlopen uitbreiden en dat ging goed! Ik ben nog wel erg zoekende hoe ik mijn langzame en lange duurlopen goed moet uitvoeren. Mijn hartslag schiet soms omhoog, maar afgelopen zondag ging het ontzettend goed. Ik liep 85% van de 16km netjes op de juiste lage hartslag, ik leer het wel! Komende weken breid ik de duurlopen rustig uit of loop ik een paar keer dezelfde afstand. Rustig werken aan mijn omvang.

Mijn intervaldoel stond deze maand helaas op een lager pitje, wel een paar keer gedaan, maar door die warmte toch een stapje terug gedaan. Wel direct gebruikt gemaakt van de warme situatie. Gelijk na een run douchen had echt geen zin, ik zweette steeds lang na. Wat ik deed in die tussentijd? Werken aan mijn core en beenspieren! Mooie win win situatie. De trainingen waren toch iets korter dan op de planning stond. Dus de hele maand goed gewerkt aan mijn buik-, rug- en beenspieren! Nu volhouden..

Erg blij met mijn 93 kilometer in juli! Ik ben benieuwd hoe het in augustus zal gaan! Mijn hardloopdoelen voor de komende maand lees je morgen!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*