185 kilometer in februari!

185 kilometer in februari!

De kortste maand van het jaar, maar ik liep wel verder dan ooit. Ik liep 185 kilometer in februari en daar ben ik zo ontzettend trots op! Hoe de hardloopmaand met al deze kilometers is gegaan, lees je hieronder.

Ik begon februari direct al goed. Op 3 februari stond ik aan de start van de Midwinter Marathon 25km en dat was een groot succes! 25 kilometer lang genoot ik van deze prestatie. Ik had totaal niet verwacht dat deze 25km zo makkelijk zou gaan, mijn raceverslag van die run lees je hier.

Mede door mijn duurlopen liep ik deze maand zo veel kilometers. Ik liep een 25km, 21km, 25.5km en een 28km duurloop. Op deze manier tellen de kilometers natuurlijk snel op! Iedere duurloop heb ik als ontzettend fijn en relatief makkelijk ervaren. Iets wat mij veel vertrouwen geeft voor de komende duurlopen en trainingsweken.

Naast de vier lange duurlopen, liep ik iedere dinsdagavond naar het startpunt van de Running Girls Groningen training. Ik geef op drie verschillende plekken in de stad training en niet iedere locatie is om de hoek. Het Noorderplantsoen is 1.5km bij mijn huis vandaan, startpunt Kardinge een dikke 2km en het Stadspark een kleine 5km. Een mooie win win situatie om extra kilometers te maken.

Ik loop ongeveer 4 keer in de week hard en probeer dit beetje bij beetje uit te breiden. Omdat ik geen tijdsdoel voor de London Marathon heb, train ik vooral op omvang. Kilometers maken, maar niet te gek en vooral zorgen dat ik fit blijf. Langzaam mijn lichaam klaarstomen voor de lange duurprestatie die komen gaat. Ik heb nog 8 weken te gaan en ben benieuwd hoeveel kilometer ik ga lopen in de hardloopmaand maart.

Hoeveel kilometer liep jij in februari?

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*