Road to Disney.. Nog 13 nachtjes slapen

Road to Disney.. Nog 13 nachtjes slapen

13 nachtjes slapen, wat gaat de tijd toch snel! Afgelopen week was echt een fijne hardloopweek. Wat ik gedaan heb, lees je hieronder!

Ik loop dus op zondag 25 september de halve marathon en dit doe ik niet alleen! Tijdens het Disneyweekend ben ik  aanhang van Wilja, haar plus one! Samen lopen we dus die halve en gaan we genieten van Disneyland Parijs! Naast ons gaan er nog andere Running Girls die kant op, waaronder juf Marit! Ik kijk er ontzettend naar uit! Een snelle tijd gaat hem niet worden, maar genieten komt helemaal goed!

13 nachtjes slapen

Woensdag.
Woensdagochtend werd ik helaas te vroeg wakker (05:00uur) en heb ik niet meer kunnen slapen. Maar omdat ik zo vroeg wakker werd, kon ik mooi voor het werk uit een blokje om! Snel ging het niet, fijn was het wel! Groningen is vroeg in de ochtend zo stil en rustig. Je komt niemand tegen en hebt de hele stad voor jezelf, fijn! Een relaxte vier kilometer, gewoon omdat het kon.

Donderdag.
Na een lange werkdag stond trainen met Jeroen op het programma. Ik zie Jeroen iedere week voor persoonlijke begeleiding, heel fijn! Tijdens de trainingen kan ik hem wel iets aandoen, na die tijd ben ik hem dankbaar! Wat ik gedaan heb? Drie rondes van: 4x 20sec volle bak roeien en 10sec rust, 30 australian rows, 40 push ups en 50 air squats. Dit alles dus drie keer. Fijn, maar best zwaar!

13 nachtjes slapen
Esther aanmoedigen

Zaterdag.
In Winschoten is jaarlijks een 100km run. Tijdens deze run kun je ook deelnemen aan de 10x10km estafette. Omdat een paar vriendinnetje meededen met de 10×10 en ik de mannen en vrouwen van de 100km & 50km run ook wel eens wou zien, reed ik zaterdagochtend richting Winschoten. De auto ver van de drukte geparkeerd zodat ik richting het parcours een stukje moest hardlopen en ook na die tijd weer terug kon lopen. Twee vliegen in één klap. Ik lekker rond de vijf kilometer gelopen en vriendinnetjes kunnen aanmoedigen.

13 nachtjes slapen

Zondag.
Sunday runday! Ontzettend relaxt opgestaan om vervolgens de deur uit te gaan voor een 10km incl. intervallen door het Kardinge natuurgebied. Ik had mijn horloge zo ingesteld dat deze precies aangaf wat ik moest doen en wanneer. Ik begon met één kilometer inlopen, 8x 600m aanzetten en 400m gas terug en heb afgesloten met weer één kilometer, maar dan uitlopen. Echt ontzettend fijn gelopen, ondanks de warmte.

Ik had qua hardlopen dus een fijn weekje, dat ik ook echt even nodig had! Aankomende zondag loop ik de 10EM tijdens de Dam tot Dam loop en is het vanaf nu dus nog maar 13 nachtjes slapen tot de Disney halve marathon, spannend!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*