123 kilometer in oktober!

123 kilometer in oktober!

Ik ben zo ontzettend blij met afgelopen trainingsmaand, ik liep gewoon 123 kilometer hard! Of het voldoende is voor de Berenloop Halve marathon van aanstaande zondag, dat weet ik niet, maar het geeft mij sowieso voldoende vertrouwen!

Tijdens het eerste weekend en de laatste van deze maand liep ik niet zo lekker, maar de rest van de trainingen waren heerlijk! De maand begon goed met een run op Ibiza en bij thuiskomst begon eindelijke die fijne herfst. Ik vind hardlopen in de warmte niet vervelend, maar qua kleding wel. Ik heb bij het dragen van weinig kleding gauw last van schuurplekken, dus extra blij dat die lange tight weer aan kan. Helaas waren mijn eerste runs op Nederlandse bodem niet zo fijn, veel last van hoestaanvallen gehad en vooral in de nacht, waardoor mijn nachtrust zeker een dikke week ver te zoeken was. De trainingen heb ik hier een beetje op aangepast.

Niet alle trainingen gingen afgelopen maand dus even goed, maar toch voel ik mij zeer tevreden. Mijn duurlopen liepen lekker en het intervallen ging makkelijk. Mentaal vond ik het soms zwaar om alle kilometers goed te volbrengen, na 10 kilometer wordt alles toch echt zwaarder in mijn hoofd. Mijn langste duurloop deze maand was 16.5 kilometer en die ging tot 12 kilometer vanzelf, daarna begon de mentale strijd. Ik heb hem gewonnen en dus niet gewandeld of de training ingekort, maar aankomende zondag moet ik dus echt proberen die negatieve motivatiestemmetjes te blokken, zodat ik alles kan geven voor een goede tijd.

Die 123 kilometer heb ik maar mooi aangetikt, 30 kilometer meer dan vorige maand! Hoeveel kilometer liep jij in oktober?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*