11 motiverende en leuke hardloopcadeaus!

11 motiverende en leuke hardloopcadeaus!

Op een verlanglijstje van en hardloper staat vast één van onderstaande cadeautjes! Mocht je er nog niet helemaal uit zijn wat er lastminut op je lijstje moet komen of als gever nog opzoek zijn naar een cadeautje voor een fanatieke hardloper? Lees dan even verder!

motiverende en leuke hardloopcadeaus
17,95

BUFF
Iets wat eigenlijk in elke kast thuis hoort! Een kol waarbij je zelf kunt bepalen hoe je hem draagt. Niet ingedoken hoeven lopen, maar met een goede houding en een warme nek en kin je run kunnen voltooien, fijn! In veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

motiverende en leuke hardloopcadeaus
24,95

Gato LED sportvest
Zichtbaar zijn in het donker is een must! Lampjes om armen of benen kunnen soms gaan schuren. Dit harnas zit goed om het lichaam, geeft licht en licht op! In verschillende kleuren verkrijgbaar.

motiverende en leuke hardloopcadeaus
32,-

Handschoenen
Yes! Dit helpt sowieso om koukleumen de deur uit te krijgen!

motiverende en leuke hardloopcadeaus

Hardloopsokken
Altijd welkom!

motiverende en leuke hardloopcadeaus
29,-

Foamroller
Een foamroller werkt zoals een massage. Het helpt de spieren ontspannen en doorbloeden. Een foamroller draagt bij aan een sneller herstel. Een ideaal cadeautje dus voor een fanatieke hardloper!

motiverende en leuke hardloopcadeaus
17,50 Paperback 9,99 E-book

Ik heb geen zin of een ander hardloopboek!
Mijn review over dit motiverende hardloopboek van Annemerel lees je hier. Ik vind het zelf erg motiverend om boeken over hardlopen te lezen! Er bestaan zo veel verschillende hardloopboeken. Ren naar de sectie sport en de keuze is reuze! Ook erg leuk, boeken over voeding en sport.

motiverende en leuke hardloopcadeausRelax pakket
Rust is net zo belangrij als een fanatieke training! Stel een lekker relax pakket samen en laat jouw fanatieke hardloper tot rust komen.

Tijdschriften abonnement
Leerzaam en motiverend! Iedere maand een tijdschrift over hardlopen of sporten in de brievenbus. Runner’s World of Losse Veter zijn leuke tijdschriften gericht op hardlopers. Nog budget over? Combineer dit cadeautje dan samen met het relax pakket!

motiverende en leuke hardloopcadeaus
149,95

Garmin Forerunner 30
Er bestaan ontzettend veel verschillende hardloophorloges. Met GPS, Hartslagsensor en verschillende trainingsinstelling is deze Garmin een leuk en basic hardloophorloge. Mocht je budget hoog zijn, dan is deze Garmin zeker leuk om te geven! Toch wat vragen over een hardloophorloge? Mailen kan altijd! Ook in de verschillende hardloopspeciaalzaken kun je hulp krijgen bij het vinden van een geschikt hardloophorloge.

Outfit!
Hardloopkleding is altijd welkom! Een hardloop T-shirt is altijd een succes omdat dit in de zomer en winter gedragen kan worden! In de winter is het gewoon een extra laagje om warm te blijven.

motiverende en leuke hardloopcadeausStartbewijs
Schrijf je hardlopende broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin in voor een hardloopwedstrijd die hij of zij altijd al eens zou willen lopen! En zeurt je hardlopende wederhelft of familielid al een hele tijd om samen eens aan de start te staan? Neem het heft dan in eigenhand en verras je hardloper!

Dit waren 11 motiverende en leuke hardloopcadeaus! Hardlopers zijn als snel tevreden, dus maak je vooral geen zorgen! Alles wat bijdraagt aan het verbeteren van de hardloopprestatie is al een succes!

Shop ze!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*