Waarom het even zo stil is op runninggirls.nl!

Waarom het even zo stil is op runninggirls.nl!

Het is even ontzettend stil op runninggirls.nl en dat heeft een reden! Ik heb al mijn motivatie nog, ben niet uitgeschreven en loop nog steeds met veel plezier hard! De reden waarom het zo stil is, komt door iets heel leuks!

Bijna vijf jaar geleden vond de eerste Running Girls Groningen training plaats en om dit te vieren organiseer ik een trainingskamp op Schiermonnikoog. Running Girls Groningen trainingen geef ik en regel ik in mijn eentje, runninggirls.nl en alles er omheen beheer ik ook in mijn eentje en dus dit kamp organiseren doe ik ook in mijn eentje! Het is echt ontzettend leuk om te doen, maar naast gewoon nog werken gaat al mijn vrije tijd op dit moment richting het organiseren van het trainingskamp op Schiermonnikoog en daarom laat ik runninggirls.nl even links liggen.

Op vrijdag 22 juni start het trainingskamp, tot die tijd ga ik mij niet druk maken om runninggirls.nl. Het is hier de komende dagen dus even wat stiller, excuus!

Mocht je het leuk vinden om mijn vijfjarig bestaan mee te vieren op Schiermonnikoog, dat kan! Klik voor meer info even hier.

Groetjes en tot snel!

*foto is van vorig jaar tijdens het vierjarig bestaan!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*