Van Running Girls Groningen naar RunningGirlsnl

Van Running Girls Groningen naar RunningGirlsnl

Het was je misschien al wel opgevallen, op mijn sociale media is mijn naam gewijzigd. Op zowel Facebook als Instagram heet ik niet meer runninggirlsgroningen, maar runninggirlsnl.

Waarom? Dat ga ik in het kort proberen uit te leggen. Laat ik eerst dit heel duidelijk zeggen; ik stop NIET met het geven van de trainingen! Dat vind ik nog veel te leuk om te doen. De trainingsevents en de crew blijft ook gewoon Running Girls Groningen heten.

Maar sinds ik een jaar geleden deze website ben gestart, deel ik natuurlijk niet alleen nog maar dingen over Groningen, maar over hardlopen in het algemeen en mijn eigen hardloopavonturen. En omdat ik niet alleen hardlopers in Groningen wil bereiken, leek mij de naamsverandering een logische stap. Met running girls hoop ik nog meer meiden in het land te motiveren en mij niet alleen te binden aan Groningen.

Dus dat.

Er verandert dus eigenlijk niets, het heet gewoon allemaal net even iets anders! Runninggirls.nl is nu de basis en vanuit daar loop en train ik iedere dinsdag om 20:00 uur met fanatieke meiden ergens in Groningen en motiveer ik de rest via mijn website en sociale media!

Liefs,
Kelly

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*