Twee weekjes Vietnam!

Twee weekjes Vietnam!

Over een paar uur stap ik in het vliegtuig, voor twee weekjes Vietnam! Mijn broertje woont tijdelijk in Hanoi, weet nog niet wanneer die weer naar Nederland komt en die ga ik dus gezellig samen met Wilja opzoeken! Mijn ouders zijn op dit moment ook in Vietnam en de eerste paar dagen zijn we af en toe samen. Ik ga niet zoals tijdens mijn vakantie op Cuba helemaal offline, maar de komende twee weken zal het er hier en bij de Running Girls Groningen trainingen er net even anders uitzien.

Running Girls Groningen trainingen
De traingingen gaan gewoon door, maar net even wat anders! Ik heb twee hele lieve Running Girl meiden zo gek gekregen om waar te nemen en aanspreekpunt te zijn. Geeske en Michelle zullen de komende twee trainingen aanwezig zijn voor vragen en om de training uit te leggen. Meer info vind je via de aangemaakte trainingsevents.

runninggirls.nl iets rustiger.
Online zal het de komende weken ook iets rustiger zijn. Er komen geen Running Girls van de week online en qua andere berichten zal het dus ook iets rustiger worden. Ik wil echt kunnen genieten van Vietnam en mij niet druk hoeven te maken om de website!

Een kleine update dus voor de komende twee weken!

Liefs,
Kelly

De foto is gemaakt door mijn vader, ik kan niet wachten totdat ik hier zelf mag fietsen of hardlopen!

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*