Sprintclinic van Lisanne de Witte

Sprintclinic van Lisanne de Witte

Vorige week kreeg ik de vraag of het mij leuk leek om deel te nemen aan een sprintclinic van Olympiër Lisanne de Witte, samen met vijf volgers en tijdens de clinic gelijk de nieuwe New Balance Vazee 2090 te testen. Natuurlijk wou ik dat! Hoe onze avond was, lees je hier!

Rond kwart over drie was het de bedoeling om samen met Wilja de trein richting Utrecht te nemen. Helaas reden er geen treinen tussen Groningen en Assen, maar bussen. Met honderden mensen wachten op een paar bus is niet te doen. Na eventjes te hebben gewacht, hoorde ik een mevrouw naast mij tegen iemand zeggen “ik breng je wel even”. Waarop ik mij omdraaide en vroeg, mogen wij mee? Beetje brutaal, maar ik vroeg het netjes! We mochten mee en werden dus door een wildvreemde afgezet bij het station Assen waar de trip richting Utrecht zijn vervolg kreeg. Leuk avontuur!

Sprintclinic van Lisanne de Witte

Rond 18:00 uur kwamen we aan bij de Run2Day store aan de Mariastraat en werden we verwelkomd met een hapje en een drankje. Langzaam kwamen alle deelnemers binnen gedruppeld, waaronder ook mijn winnaressen, en kon het event echt beginnen. Na heerlijk te hebben gegeten, kregen we informatie over de nieuwe en innovatieve schoen van New Balance. Hier ga ik nu niet teveel op in, dit kun je binnenkort terugvinden in de review. Na het eten en het informatieve deel kleedden we ons om en kregen we de mogelijkheid om bij een cartoonist je portret te laten tekenen. Zo knap wat Jill Hesketh in vijf minuten tekent, mijn tekening vind je onderaan deze post.

Sprintclinic van Lisanne de Witte

Iedereen een shirt, iedereen testschoenen en iedereen motivatie! Na een kort stukje inlopen kwamen we aan bij een stukje park aan de Stadsbuitengracht en kon de clinic echt beginnen. We kregen van Lisanne een kijkje in haar keuken. Wat doet zij nou precies als warming-up, welke oefeningen komen daar in voor en welke techniekoefeningen past Lisanne zelf toe. Alles kwam voorbij en er werd per oefening uitgelegd waar die voor dient. Erg leuk en super leerzaam!

Sprintclinic van Lisanne de Witte

Eenmaal terug was het tijd voor drinken en nakletsen. Wat een gezellige en succesvolle avond. En hoe de nieuwe New Balance Vazee liepen? Super! Lichte schoen, die erg fijn om je voet zit en een super aanvulling is bij kort en snel trainen. Maar zoals gezegd, kom ik hier later in een uitgebreide review op terug.

Ik wil New Balance, Run2Day, Runners World Magazine en natuurlijk Lisanne, ontzettend bedanken voor deze leuke, gezellig, maar ook leerzame avond. Bedankt!

Sprintclinic van Lisanne de Witte
Gemaakt door: Jill Hesketh

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*