Samsung Level Active review + winactie!

Samsung Level Active review + winactie!

Een tijdje terug kreeg ik van Samsung twee paar Level Active sportoordopjes. Eentje om zelf te testen en eentje om weg te geven!

Ik loop eigenlijk nooit met muziek. Tijdens een duurloop vind ik het fijn om mij te focussen op alles op mij heen en tijdens het intervallen zit het draadje van mijn oortjes mij altijd in de weg. Daarom vond ik het extra leuk om deze draadloze oortjes te mogen testen, hopen dat ze een meerwaarde zijn tijdens mijn intervaltrainingen. Hieronder vind je mijn review van de Samsung Level Active sportoordopjes en wat je moet doen om de sportoordopjes te winnen!

Eerste indruk.
Bij het uitpakken werd ik direct vrolijk. Wat een strakke, lichte en mooie oordopjes om te zien. Tot op heden heb ik altijd gedacht dat sportoordopjes lomp zouden zijn, maar deze zien er licht en klein uit. Ook met de rest van de inhoud ben ik verrast. Er zitten verschillende opzetstukjes in, zodat de oordopjes passend gemaakt kunnen worden, handig!

Samsung Level Active

Aansluiten en activeren.
Ik ben niet zo van de instructieboekjes lezen en heb dan ook liever dat iets het gelijk doet, makkelijk aangaat en gewoon direct goed werkt. En dat is gelukkig het geval bij deze sportoordopjes! Het is even zoeken na het gaatje voor de oplaadkabel en de aanknop is ook goed verstopt, maar moeilijk te snappen zijn ze zeker niet. De verbinding is snel gemaakt.

Hoe zitten de Samsung Level Active sportoordopjes?
Heerlijk! Ik moest wel even wennen, maar de dopjes zaten direct goed in mijn oren en zaten niet in de weg. Het allerbelangrijkste eigenlijk van deze review is het antwoord op de vraag of ze ook lekker zitten en ook blijven zitten tijdens inspanning. Dat doen ze zeker! Voorheen zaten mijn  oordopjes mij echt in de weg en vond ik het sporten met muziek niet fijn. Deze sportoordopjes blijven zitten en geven niet het gevoel uit je oren te vallen.

Samsung Level ActiveOverall
De Samsung Level Active sportoordopjes zijn makkelijk in gebruik en blijven goed zitten. Ik heb ze getest tijdens hardlopen, fietsen, cardio op de crosstrainer en tijdens krachttraining, maar ze hebben mij geen één keer in de weg gezeten. Het geluid is helder en hard en valt niet weg. De batterij gaat super lang mee (dikke week inclusief vier keer trainen) en hoef je zeker niet voor iedere training op te laden, maar vergeet ze na inspanning niet uit te zetten.

Sport je graag met muziek, maar zit het draadje van je oordopjes je in de weg? Zet ze dan op je wensenlijstje of doe mee aan de winactie!

Winnen?! (Winactie afgelopen! Annika Enjoy!)
Zitten jouw oordopjes niet lekker en lijkt het je fijn en leuk om deze Samsung Level Active sportoordopjes (kleur: zwart) te winnen? Laat dan in een reactie weten waarom jij ze wil winnen!

Je reactie mag je hieronder plaatsen, maar ook onder de Instagram foto of Facebook post. Je kunt meedoen tot vrijdag 30 juni 19:00 uur. De winnaar maak ik op vrijdagavond 30 juni bekend! Laat dus snel in een reactie weten waarom jij ze wil winnen!

Succes!

37 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*