Samsung Level Active review + winactie!

Samsung Level Active review + winactie!

Een tijdje terug kreeg ik van Samsung twee paar Level Active sportoordopjes. Eentje om zelf te testen en eentje om weg te geven!

Ik loop eigenlijk nooit met muziek. Tijdens een duurloop vind ik het fijn om mij te focussen op alles op mij heen en tijdens het intervallen zit het draadje van mijn oortjes mij altijd in de weg. Daarom vond ik het extra leuk om deze draadloze oortjes te mogen testen, hopen dat ze een meerwaarde zijn tijdens mijn intervaltrainingen. Hieronder vind je mijn review van de Samsung Level Active sportoordopjes en wat je moet doen om de sportoordopjes te winnen!

Eerste indruk.
Bij het uitpakken werd ik direct vrolijk. Wat een strakke, lichte en mooie oordopjes om te zien. Tot op heden heb ik altijd gedacht dat sportoordopjes lomp zouden zijn, maar deze zien er licht en klein uit. Ook met de rest van de inhoud ben ik verrast. Er zitten verschillende opzetstukjes in, zodat de oordopjes passend gemaakt kunnen worden, handig!

Samsung Level Active

Aansluiten en activeren.
Ik ben niet zo van de instructieboekjes lezen en heb dan ook liever dat iets het gelijk doet, makkelijk aangaat en gewoon direct goed werkt. En dat is gelukkig het geval bij deze sportoordopjes! Het is even zoeken na het gaatje voor de oplaadkabel en de aanknop is ook goed verstopt, maar moeilijk te snappen zijn ze zeker niet. De verbinding is snel gemaakt.

Hoe zitten de Samsung Level Active sportoordopjes?
Heerlijk! Ik moest wel even wennen, maar de dopjes zaten direct goed in mijn oren en zaten niet in de weg. Het allerbelangrijkste eigenlijk van deze review is het antwoord op de vraag of ze ook lekker zitten en ook blijven zitten tijdens inspanning. Dat doen ze zeker! Voorheen zaten mijn  oordopjes mij echt in de weg en vond ik het sporten met muziek niet fijn. Deze sportoordopjes blijven zitten en geven niet het gevoel uit je oren te vallen.

Samsung Level ActiveOverall
De Samsung Level Active sportoordopjes zijn makkelijk in gebruik en blijven goed zitten. Ik heb ze getest tijdens hardlopen, fietsen, cardio op de crosstrainer en tijdens krachttraining, maar ze hebben mij geen één keer in de weg gezeten. Het geluid is helder en hard en valt niet weg. De batterij gaat super lang mee (dikke week inclusief vier keer trainen) en hoef je zeker niet voor iedere training op te laden, maar vergeet ze na inspanning niet uit te zetten.

Sport je graag met muziek, maar zit het draadje van je oordopjes je in de weg? Zet ze dan op je wensenlijstje of doe mee aan de winactie!

Winnen?! (Winactie afgelopen! Annika Enjoy!)
Zitten jouw oordopjes niet lekker en lijkt het je fijn en leuk om deze Samsung Level Active sportoordopjes (kleur: zwart) te winnen? Laat dan in een reactie weten waarom jij ze wil winnen!

Je reactie mag je hieronder plaatsen, maar ook onder de Instagram foto of Facebook post. Je kunt meedoen tot vrijdag 30 juni 19:00 uur. De winnaar maak ik op vrijdagavond 30 juni bekend! Laat dus snel in een reactie weten waarom jij ze wil winnen!

Succes!

37 Comments

 1. Christy t hart

  Nergens kan ik goede oortjes vinden die ook blijvenzitter terwijl je aan het rennen ben. Heel vervelend als je aan het trainen ben voor je eerste wedstrijd.
  Ik doe graag mee voor de winactie

 2. Hey,

  Het lijkt me heel tof om deze oortjes uit te proberen. Alle oortjes die ik tot nu toe heb gehad zijn een ramp met hardlopen, en als ik geen plakband meer over mijn oren hoef te plakken voor een lange run zou heel fijn zijn!

 3. Hi! Deze oordopjes zou ik heel graag willen winnen! Sinds 2 jaar loop ik hard, 2x een halve marathon gelopen en voor komend april staat de marathon in Rotterdam op de planning! Het zou heel fijn zijn om met de trainingen een beetje motivatie via mijn oor naar binnen te krijgen! Oordopjes heb ik wel, maar die draadjes blijven toch altijd lastig..
  groetjes!

 4. Ik heb het meerdere malen geprobeerd met oordopjes. Bij fitness en rennen. Waardeloos; vielen iedere keer uit mijn oren. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik er nooit echt veel geld aan heb uitgegeven; wellicht is dat het euvel. Anyway, ik wil wel weer aan de oordopjes. Kan ik eindelijk weer muziek beluisteren en dat sport echt veel fijner.

 5. Ik zou deze oordopjes graag willen winnen omdat ik nog nooit oordopjes heb gevonden die passen. Ik heb een afwijking in mijn oren dus eigelijk past bijna niks. En met een koptelefoon lopen vindt ik echt niet prettig. Ik debk dat deze oordopjes mij wel gaan passen omdat hij verschillende opzetstukjes heeft! Hoop dat ik geluk heb! (Als ik gewonnen heb kun je mij bereiken via mijn Instagram: noa_brug)

 6. Ik zou ze heel graag willen winnen ben pas net begonnen met hardlopen en zonder muziek kunnen we niet lopen

 7. Ik loop eigenlijk altijd met muziek. Als het hard waait willen ze er nog wel eens uit vliegen. Deze dopjes lijken mij de ideale oplossing

 8. Wat een leuke blog en recensie!
  Ik ben de liefde voor hardlopen een beetje kwijtgeraakt de afgelopen jaren en zou het nu weer heel graag willen oppakken. Ik merkte dat als ik muziek op had bij het hardlopen dat ik echt sneller rende (en toch nog steeds genoot van de natuur om me heen ;)).
  Dus dit zou een goed begin zijn om weer te starten! 🙂
  Groetjes Ellis, mede Grunninger;).

 9. Gaaaf, ik zou graag meedoen omdat ik voor het hardlopen aan eerst de oordopjes uit de knoop moet halen en meestal verpest dat al weer min motivatie.
  Wat lijkt het me fijn om gewoon te kunnen hardlopen zonder eerst de oordopjes uit de knoop te halen

 10. Lieuwina

  Hoi Kelly,

  Dinsdag loop ik vaak zonder muziek, maar tijdens m’n duurloopjes heb ik graag wat muzikale ondersteuning

 11. Mazzei vanessa

  Hallo
  Ohhh leuk…. ik zou ze graag willen winnen ; lopen is mijn.passie geworden en doe het super graag en het liefst met een leuk melodie.en omdat mijn oordopjes telkens bij het lopen uit mijn oren floept zou het leuk zijn deze te winnen.
  En gelijk jij ook zegt….die draden pfff niet zo leuk.Nu maar duimen xxx

 12. Hee! Wat een leuke winactie! Ik vind het heerlijk om met muziek op te lopen, omdat dat mij helpt om in het goede tempo te rennen, maar zoals jij ook zegt, zitten de draden mij wel altijd in de weg. Deze mooie oortjes lijken me daarom super om lekker zonder het gedoe met de draadjes te kunnen rennen.
  Groetjes, Nienke

 13. Iris Jong

  Hey,
  Altijd leuk een winactie!:)
  Ik heb precies de ervaringen als jij had met het sporten met oordopjes al vind ik het tijdens een duurloop heerlijk om op een muziekje te lopen!
  Het jammere daarvan is dat die dopjes dan altijd uit mijn oren vallen :(. Het lijkt me daarom superleuk en erg handig om deze oortjes te winnen!
  groetjes!

 14. Klinkt erg goed! Ik heb ook altijd last van die draden en zou deze draadloze oortjes daarom graag willen proberen. Ik vind het juist fijn om tijdens mijn duurlopen muziek te luisteren en vooral nu de afstanden langer worden kan ik deze goed gebruiken!

 15. Chantal

  Wat een super gave winactie! Lopen met muziek maakt een run voor mij meer ontspannen, helaas heb ik altijd last/ruzie van de oortjes die uitvallen en de draadjes die vervelend in de weg zitten. Laat ze dus vaak maar thuis omdat je daardoor niet zo lekker loopt. Deze oortjes zouden geweldig zijn!

 16. Heel graag! zou ik deze oordopjes willen winnen! Zodat ik mijn kostbare sporttijd niet meer hoef te verspillen aan het macrameeën met de draadjes van m’n huidige oordopjes . Im in!

 17. Nathalie

  Hoi,
  Ik volg je blog pas een tijdje eigenlijk, maar ik vind het wel erg leuk om te doen. Zelf loop ik al een tijdje hard, een jaar of 5-6, maar ik had nooit echt de behoefte om er meer mee te doen. Totdat ik me laatst ineens had ingeschreven voor de ladiesrun. Het was mijn allereerste hardloopwedstrijd en ik had nooit gedacht dat ik het zo ontzettend tof zou vinden! Dus nu ben ik hard aan het trainen voor volgende wedstrijden :). Een paar oortjes zou daar natuurlijk goed bij helpen.
  Veel succes nog met het herstellen van je blessure!

 18. Claudia Goeree

  Ik ben opzoek naar nieuwe oordopjes, omdat ik mijn draadloze oordopjes nu voor de 2de keer heb uitgewassen en ze nu toch echt niet meer doen

 19. Hallo,
  Ik zou ze graag winnen omdat ik ze goed kan gebruiken tijdens mijn trainingen. Ik ben ik ben druk in training voor mijn eerste halve marathon in Amsterdam.
  Groetjes

 20. Ooh ik zou ze zo graag willen hebben. Ik ga in mei 2018 een marathon lopen in Ethiopië. Ik ga rennen voor de kinderen die daar in armoede leven. Ik moet niet alleen trainen, maar daarbij ook nog een groot bedrag ophalen. Een hele grote uitdaging! Hardlopen deed ik al wel af en toe, meestal wanneer het me uitkwam. Maar nu ik de keuze gemaakt heb om naar Ethiopië te gaan, moet ik zeker wat uurtjes gaan maken. Ik denk dat deze oortjes de lange duurlopen veel prettiger maken.
  Wat ik zo knap lastig vind met m’n huidige oordopjes is, dat ik zo lang bezig ben om de draden van de oordopjes zo te ‘verstoppen’ dat ik er geen last van heb tijdens m’n run. Als dat niet goed zit, vallen m’n oordoppen maar zo uit. En daar ben ik toch liever niet mee bezig als ik een rondje loop.

 21. Hoi,

  Graag zou ik deze oordopjes winnen. Omdat ik nu vanwege een blessure nog maar ik kleine stukje mag hardlopen kan ik deze oordopjes mooi gebruiken om ontspannen te lopen en niet te veel aandacht voor mijn blessure te hebben. I

 22. Nancy van der kamp

  WoW dat lijkt mij wel wat! Ben al tijden op zoek naar de perfecte dopjes boor het hardlopen en tijdens fitness! Heb zelfs een ouderwetse grote koptelefoon geprobeerd maar dat liep uiteraard zeer ongemakkelijk . Verschillende merken geprobeerd en of het geluid was slecht tijdens het lopen of ze vielen steeds uit Mn oren en dan was ik ze of kwijt of brak haast Mn nek over de draad terwijl ik liep
  Deze zouden dus waanzinnig goed van pas komen

 23. Hoi Kelly!

  Ik zou deze oordopjes graaaag winnen! Geen enkel oordopje blijft fatsoenlijk zitten bij mij en al helemaal niet tijdens het rennen. Om de haverklap vallen ze eruit.. met mijn studentenbudget is deze winactie echt fantastisch! Het lijkt me heerlijk om eens te kunnen hardlopen of sporten met oordopjes die blijven zitten en ook nog eens zonder die vervelende draad die altijd in de knoop zit.

  Groetjes Janca

 24. tijdens het hardlopen heb ik steeds het probleem dar mijn oordopjes uitvallen. Heel vervelend omdat ik daardoor redelijk word afgeleid. Tijdens het rennen ben ik dan ook steeds bezig met de oordopjes op verschillende manieren in mijn oren te proppen om ze wel te laten zitten.
  Ik kan namelijk niet zonder muziek rennen. Ik ren vaak op het tempo van de muziek en blijf zo een consistent tempo aanhouden.

  Het zou dus heel handig zijn als ik niet steeds aan het vechten ben met mijn oordopjes! 🙂

 25. Hee hallo!
  Jaaa, die wil ik winnen!! Ik sport heel graag met muziek, maar ook bij mij zit het draadje altijd in de weg.. Daarbij heeft mijn rechteroortje het vorige week begeven, dus heb ik nu nog maar aan één kant muziek (heeel irritant! Hahaha)
  Liefs, Nynke

 26. Als ik ga hardlopen met m’n oordopjes raak ik altijd verstrikt in het koortje. Deze oordopjes zouden echt een uitkomst zijn. Loop ik tenminste niet meer te kloten met m’n oordopjes en kan ik als een echte fitgirl een rondje hardlopen! Haha

 27. Ja! Die wil ik ook! Ik dacht toevallig van de week er nog aan om eens rond te vragen (ook aan jou) wat voor oordopjes fijn zijn. Ren nu steeds met de muziek vol uit m’n telefoon te knallen, maar geloof dat niet iedereen daar blij mee is 😉 Oordopjes zonder draad en die blijven zitten zijn een droom! Als ik ze win geeft dat me een extra motivatie om me weer eens op te geven voor een halve marathon 😉 Liefs!

 28. Eindelijk draadloos trainen, vindt het heerlijk om tijdens een. Lange duurloop lekker af te dwalen van m’n eigen playlist. Nu in training voor m’n tweede marathon zouden ze uit stekend uit komen tijdens m’n lange duurlopen

 29. Sanne grotemarsink

  Wauw wauw en nog is wauw! Wat super gaaf en heel eerlijk? Ver buiten mijn budget! Ik ben vorig jaar juni gestart met afvallen en vorige jaar september ben ik daar ook bij gaan hardlopen, sinds die tijd ben ik nu 35 kilo afgevallen en is hardlopen mijn grote vriend geworden! Ik kan echter totaal niet zonder muziek lopen, dan hoor ik mijn eigen voetstappen en in mijn hoofs zijn dat nog steeds voetstappen van een olifant dus mijn muziek staat op het hardst! Alleen mijn dopjes heb ik de hele weg ruzie mee.. en al veel dopjes geprobeerd maar vind eigenlijk niks fijn.. deze zien er super uit en wat zou ik ze graag winnen zeg..

  Groetjes sanne

 30. Hoi Kelly,

  Ik ga gewoon ook mee doen met de win actie! Ik loop dan wel niet met running girls mee maar ben net weer begonnen met hardlopen. Dit is nooit mijn liefde geweest zoals je weet… Maar na 2 kindjes is het tijd om in beweging te komen. Als ik dichterbij had gewoont was ik aan gesloten bij je loop groep! Nu doe ik alles alleen, en dan is muziek heel fijn! De oortjes die ik nu heb plak ik Af met pleisters omdat ze niet blijven zitten, je word vanzelf creatief Haha . Deze oortjes zijn dus een uitkomst voor mij!! Hoe dan ook, ik blijf hardlopen en je blogs lezen!

 31. Jaaaa weer een mooie blog kunnen lezen! Naast dat ik fan ben van runninggirls, ben ik zelf ook enorme fan van rennen met muziek op! Ik heb nu inderdaad oordopjes die eigenlijk vrij vaak uitvallen en echt met een haarbandje op zn plek gehouden moet worden.. niet echt ideaal! Daarom lijkt het me geweldig deze oordopjes te winnen! Een mooi cadeau voor mijn doel van dit jaar: 12 wedstrijden in 12 maanden rennen, waaronder de halve marathon van Amsterdam in Oktober!! Ik heb er al een aantal mooie runs opzitten in Groningen, maar ga ook nog naar Schiermonnikoog, Diever, Meppel, Amsterdam, Oude Willem en uiteraard ook in Groningen weer de 4mijl lopen! Je zou me heel blij maken met deze oordopjes!!!

 32. Tja.. Ook ik wil ze winnen natuurlijk. En geen heel verhaal waarom, gewoon omdat de gewone oordopjes altijd maar dan ook altijd uit mijn oren vallen en ik nu wel eens verder dan de 5 km wil genieten van muziek

 33. Hoi! Ik zou ze heel graag winnen. Ik loop het liefst met muziek maar sinds kort doe ik dat niet meer, omdat ik gek word van die draadjes. Draadloos zou een uitkomst zijn!

 34. Renee Segbers

  Goedemorgen!
  Ten eerste mijn complimenten aan je blog’ echt top!
  Nu kom ik met de deur in huis, ik zou de samsung oordopjes wel willen
  Winnen omdat ik nog echt een beginnend hardloper ben. Zit nog in de gase dat
  Ik niet altijd zin heb, maar het moet. Mijn doel is 7,5km
  Met deze oordopjes kan prima ik een interval volgen zonder dat ze steeds uitvallen.

 35. Hannah Borkhuis

  Hoi!
  Sinds maart ben ik ‘besmet’ met het hardloopvirus. Sindsdien loop ik ongeveer drie keer in de week en ik heb er ontzettend veel plezier in. Muziek vind ik super fijn om mee te hebben maar omdat ik geen goede oordopjes heb, loop ik met een box (hahaha). Dit loopt niet alleen voor mij ontzettend vervelend, maar ik voel me ook nog eens hardstikke asociaal. Om nog meer plezier te krijgen in het lopen zou ik heel graag deze oordopjes willen winnen!

  Groetjes, Hannah

 36. Hoihoi,

  Ik wil ze graag winnen!
  Super fijn draadloze oordopjes wie wil dat nou niet..
  Echt een goede reden ofzo heb ik niet haha. Lijkt mij gewoon fijn dat ik niet steeds het draadje aan moet trekken uit mij heuptasje en het draad niet in weg zit met lopen. Daarnaast ziet het er ook stoer en professioneel uit. Plus die dingen die om je oor gaan, vallen ze er ook niet uit als het hard waait!

  Groetjes 🙂

 37. Hi,

  Ik zou ze heel graag willen winnen! Na bijna een jaar lang door een knieblessure niet gerend te kunnen hebben heb ik het rennen nu weer helemaal opgepakt! Ik ren graag met muziek alleen ik trek tijdens het rennen perongelijk steeds mn oortjes eruit door draden die in de weg zitten. Heel irritant haha!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*