Testavond Nike Air Zoom Pegasus 33!

Testavond Nike Air Zoom Pegasus 33!

Na Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Breda was gisteravond Groningen aan de beurt! In samenwerking met Run2Day & Nike werden de nieuwe Pegasus 33 gisteravond getest. Omdat er geen Run2Day winkel meer is in Groningen verzamelden we op de atletiekbaan in het Stadspark. En wat we gedaan hebben lees je hier!

Pegasus 33

De Pegasus werd in 1983 voor het eerst geïntroduceerd, sindsdien is er bijna elk jaar een update geweest, met dus als laatste de Pegasus 33. In Europa is de Pegasus de meest verkochte hardloopschoen. Een neutrale schoen met veel demping, wat bij veel mensen past. Gisteren was het dus aan de Running Girls om deze schoen te testen. Na een uitleg over de hardloopschoen van Mike, inlopen en losdraaien begon de training, het testen kon beginnen!

Pegasus 33

Pegasus 33

De kern bestond uit een piramidetraining. Over de atletiekbaan; 100m, 200m, 300m, 400m en 500m aanzetten. Met tussendoor de zelfde afstand rust, dribbelpauze. Na de piramide helemaal op te hebben gelopen, had iedereen even pauze. Vanwege de vele aanmeldingen, waren er net niet genoeg schoenen. Tijdens de korte pauze was er dus de mogelijkheid om de schoenen onderling even door te wisselen of bijv. een andere maat te passen en te testen tijdens de piramide af. 500m, 400m, 300m, 200m en 100m met tussendoor de zelfde afstand weer dribbelpauze. De looptraining afgesloten met gezamenlijk planken.

Pegasus 33Wij vonden het een ontzettend geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is! In de andere filialen kon je tijdens de testavonden de schoenen met 20,- korting kopen. Maar omdat er geen filiaal van Run2Day in Groningen zit, hebben wij een online kortingscode gekregen. Deze code is geldig tot en met maandag 4 juli. En geeft je 20% korting op kleding en schoenen! In de webshop van Run2Day!

Kortingscode: RGG-20

Meer foto’s van deze avond via deze link!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*