Nakd repen review + kortingscode!

Nakd repen review + kortingscode!

Nakd repen review + kortingscode!

Na een duurloop of een pittige intervaltraining heb ik een paar uur later alweer trek, ik heb dan ontzettende behoefte aan eten/energie. Na inspanning eet ik altijd voldoende binnen een half uur, maar na een duurloop of pittige intervaltraining weet ik zeker dat ik de hele dag trek heb en behoefte heb aan eten. Het liefst grijp ik naar de dropjes en/of koekjes, maar omdat ik die tactisch niet koop heb ik het ook niet in huis! Maar wat dan wel?

Ik ben best een zoetekauw als het om tussendoortjes gaat. Ik moet mezelf er echt op blijven wijzen dat ik gezonde keuzes maak en dus niet naar snoep of koekjes grijp. Niet kopen is dus een oplossing, maar iets gezonds in huis hebben werkt nog beter. Mijn eigen tussendoortje maken vind ik het lekkerst en het leukst om te doen. Een stukje cake of een kwarkbol gaat er altijd in en zijn makkelijk om mee te nemen. Maar mocht ik niets gebakken hebben dan kies ik voor de repen en dan het liefst die van Nãkd. Nãkd repen zijn 100% natuurlijk en suikervrij. Met weinig ingrediënten en geen rare toevoegingen een ideaal tussendoortje. Helemaal bij het inkakken na een pittige training.

Een paar jaar geleden waren er nog niet zo veel smaken en kon je nog makkelijk kiezen, maar nu heb je keuze in overvloed en ik heb onderstaande repen/smaken getest!* Mijn mening over de geteste smaken lees je dus hieronder. Ik moet er wel bij vertellen dat ik alles lust qua eten, maar ik natuurlijk wel mijn voorkeuren heb.

Apple Crunch
De eerst reep die ik proef is gelijk een succes. Fris, vol van smaak en zoals de naam het al zegt met een kleine crunch. Zeker een frisse aanrader nu het nog lekker warm is.

Cashew Cookie
Dit smaakt gek, maar wel lekker. De reep proeft een beetje naar marsepein. Dit is niet mijn meeste favoriete reep. Ik mis de crunch. En je verwacht een echte notensmaak, maar hij smaakt dus wat zoeter.

Cocoa Crunch
Als je van chocoladerepen houdt dan is deze reep (en de andere cocoa smaken) iets voor jou. Ik ben fan van de crunch dus vind ik deze cocoa reep de lekkerste van de cocoa repen.

Berry Delight
De naam van de reep zegt het al; bosvruchten! Die smaak proef je echt.

Banana Crunch
Deze reep is echt één van mijn lievelingssmaken. Fris net als die Apple Crunch en ook bij deze crunchreep heb je het gevoel dat je op iets bijt.

Pecan Pie
Frisse, maar notensmaak is erg aanwezig. De naam Pecan Pie klopt helemaal, de pecan smaak ik goed aanwezig. Daar moet je dus wel van houden als je deze reep koopt.

Cocao Orange
De cocao smaak is goed aanwezig, maar deze reep is iets zoeter dan de andere cocao repen. De sinaasappel is goed aanwezig. De gezonde versie van Pim’s koekjes.

Bakewell Tart
Een reep waar een marsepein smaak duidelijk aanwezig is, bij de eerste hap moest ik daar gelijk aan denken. bij de Pecan Pie is de smaak iets minder sterk. Ik vind marsepein lekker, maar mis toch de crunch.

Cocao Delight.
De zwaarste reep die er is. Wil je een stevige reep, met een zeer volle smaak dan is deze reep iets voor jou. Chocolade is duidelijk aanwezig, maar ik mis wat frisheid. 

Mijn favoriete zijn dus de Apple Crunch en de Banana Crunch. Voor welke smaak zou jij kiezen? Met de kortingscode: RUNNINGGIRLS10 krijg jij 10% korting in de webshop van Nãkd. Gezonde en verantwoorde tussendoortjes, die ideaal zijn om in je tas te bewaren en te pakken als je trek hebt.

* Ik heb de repen via Nãkd gekregen om te testen.

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*