LadiesRun Groningen!

LadiesRun Groningen!

Jeetje wat een dag, super! Zo veel bekende gezichten die vandaag meededen met de LadiesRun Groningen, trots!

De dag begon vandaag vroeg. Om 09:00 uur afgesproken bij de Aa-Kerk om samen met Wilja op avontuur te gaan. Alle namen van onze Running Girls meiden vastleggen op de straat. Helaas zat het weer niet echt mee, dus lang hebben we er niet van kunnen genieten. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Ladiesrun Groningen
Een deel van de vijf kilometer loopsters!

Van de organisatie (nogmaals dank!) hadden we twee statafels gekregen die we aan het parcours, ongeveer 100 meter voor de finish neer hadden gezet. Onze verzamelplaats. Samen zenuwachtig zijn, andere aanmoedigen en gezellig nakletsen. Rond 12:30 uur verzamelden de eerste meiden en om 13:30 uur startte de eerste afstand, de vijf kilometer!

Ladiesrun Groningen
Warming-up

Een grote groep Running Girls meiden stond aan de start en na een gezamenlijke warming-up (door Train More Groningen) en de laatste succeswensen kon de wedstrijd en het aanmoedigen beginnen. De start was jammer genoeg in de regen, maar het grootste deel van de meiden heeft desondanks een persoonlijk record gelopen, trots!

Ladiesrun Groningen
Vita Coco, bedankt voor de dorstlessers!
Ladiesrun Groningen
Een hapje en een drankje!

Één voor één kwamen ze binnen en onder het genot van een hapje en een drankje bleven veel meiden nakletsen en staan om de deelnemers van de 7.5 en 10 kilometer aan te moedigen. Liepen de vijf kilometer loopsters nog in de regen, nu brak de zon door! Warm, benauwd en flink zwetend kwamen de meiden één voor één langs. Samen met Wilja, Silvana, Sedie en Tamar (dank dat jullie er waren!), alle loopsters binnen geschreeuwd. Flink lawaai! Niemand werd overgeslagen en tot de laatste loopster doorgegaan!

Onze eerste Ladiesrun Groningen, helaas zit het er op, maar erg geslaagd! Alle meiden super bedankt voor jullie aanwezigheid, inzet en gezelligheid! Vita Coco en Body&Fit bedankt voor de hapjes en drankjes! En wie weet tot volgend jaar!

Liefs,

Marit en Kelly

One Comment

  1. Pingback: Terugblik Running Girls Groningen! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*