Welkom!

Welkom!

Daar is die dan.. runninggirls.nl is een feit!

Sinds de lente van 2015 loop ik (Kelly) al met het idee rond om een website te maken die ik kan koppelen aan Running Girls Groningen. Zowel tijdens als buiten onze trainingen krijgen wij veel vragen m.b.t hardlopen, voeding, kleding, wedstrijden, etc. Nu kunnen wij iedereen stuk voor stuk terugmailen, maar hoeveel leuker is het als je een centraal punt hebt waar alle vragen en onderwerpen langskomen?

Op het moment dat ik in november aangaf “ik wil nu echt meer met Running Girls” gaf Marit aan juist een stapje terug te willen doen. Maar hoe komt het er nu dan uit te zien? Tijdens de trainingen van Running Girls zal Marit minder aanwezig zijn en haar input voor zowel sociale media als de website zal ook afnemen, maar ze zal er nog regelmatig bij zijn en bij betrokken blijven.

Wat zul je terugvinden op deze site?
Wat je vooral zult tegenkomen, is alles wat met hardlopen te maken heeft, zoals bijvoorbeeld techniek, trainingen, kleding, tips, schoenen, voeding, etc! Ook zul je raceverslagen terugvinden, gastbloggers voorbij zien komen en wekelijkse dagboekjes richting één van mijn hardloopdoelen. Naast recepten en tips wat je kunt eten voor of na het sporten zullen er ook voldoende recepten langskomen die volgens ons gewoon lekker zijn en waarvan het zonde zou zijn deze niet te delen.

runninggirls.nl is dus echt bedoeld voor iedereen die passie, vragen, wensen, doelen, nieuwsgierigheid, etc. heeft in het hardlopen, sporten, lifestyle en voeding.

Er staat nog niet zoveel op de site maar daar komt vanaf nu natuurlijk verandering in!

Enjoy!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*