Pannenkoekjes met havermout en banaan.

Pannenkoekjes met havermout en banaan.

Pannenkoekjes met havermout en banaan. Heerlijk als ontbijtje, lunch of aanvulling na een pittige training. Van onderstaande ingrediënten maakte ik zes pannenkoekjes en voegde ik zelf nog wat extra fruit bij. De voedingswaarde per pannenkoekje vind je onderaan het recept.

Ingrediënten:

  • 2 rijpe bananen
  • 4 eieren
  • 1 et kaneel
  • 40gr havermout
  • kokosolie om in te bakken.

Wat moet je doen:

  • Prak de bananen met een vork en voeg de eieren toe.
  • Prak het geheel goed door elkaar.
  • Meng het kaneel en havermout door het beslag
  • Doe een beetje (1/2 tl) kokosolie in een koekenpan, totdat dit vloeibaar is en bak je pannenkoekjes mooi goud bruin.

Super makkelijk om te maken en je hebt maar weinig ingrediënten nodig! En wil je de pannenkoekjes nog iets lekkerder maken? Kies dan eens voor Maple sirup, heerlijk!

Smakelijk!

Basis voedingswaarde +/- per pannenkoekje*:
Kcal.: 130
Koolhydraten: 14.3 gram
Eiwitten: 6.3 gram
Vetten: 5 gram

Voor wat extra eiwitinname kun je er voor kiezen om één scoop (28 gram) eiwitpoeder aan het recept toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor de smaak banaan.

*zonder topping

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*