Ik ben niet echt een held qua geduld en een gerecht wat te lang duurt vind ik daarom helemaal niets. Deze bananenpannenkoekjes zijn voor een type zoals ik de perfecte uitkomst. Lekker, healthy, simpel en snel. Kan het nog beter? Lees hier onder wat je nodig hebt en geniet!
Ingrediënten voor 6 à 7 kleine pannenkoekjes :
- 1x rijpe banaan
- 2 à 3 eieren
- 1 el havermout
- 1 tl kaneel
- Beetje kokosolie
Ingrediënten voor de topping:
- Ananasblokjes
- Granaatappel
- Maple syrup
De topping kun je natuurlijk helemaal naar wens aanpassen .
Wat moet je doen:
- Prak de banaan en voeg de eieren, havermout en het beetje kaneel toe
- Mix het geheel door elkaar maar dit hoeft niet te glad
- Verwarm wat kokosolie in de pan
- Giet een klein beetje beslag in de pan
- Bak beide kanten mooi goud bruin
- Leg de pannenkoekjes op een bord
- Voeg je topping toe naar keuze
En genieten maar!