De leukste cadeaus voor een hardlopende vader!

De leukste cadeaus voor een hardlopende vader!

Aankomende zondag is het weer zover, Vaderdag! Tijdens Moederdag gaven wij je deze cadeautips. Mocht jij een hardlopende vader hebben, maar geen inspiratie? Lees dan even verder!

 

Hardlopende vader

Drinkgordel (39,95)

Drinkgordel.
Voor jouw duurlopende vader. Is hij soms uren weg van huis vanwege een lange duurloop? Zeg dan tegen hem dat hij goed moet blijven drinken! Met deze drinkgordel kan hij vocht meenemen en kan hij zijn duurlopen aangenamer maken.

 

hardlopende vader

Nike t-shirt (38,49)

T-shirt.
Niet alle vaders hebben verstand van mode, daarom extra leuk om een mooi en goed shirt te gegeven, loopt je vader er gelijk goed bij. Natuurlijk is het niet verplicht om het nieuwste van het nieuwst te dragen, of er gelikt bij te lopen. Als het maar lekker zit!

 

Hardlopende vader

Flipbelt (29,99)

Flip belt.
Super handig om de sleutels, telefoon en indien nodig geld in mee te nemen! Deze belt is zo klein dat hij prima onder je kleding kan, hij niet in de weg zit en dus ook niet zichtbaar is.

Hardlopende vaderHardloopsokken ( 2 paar 22,00)

Hardloopsokken.
Sokken zijn altijd goed. Met Kerst, Sinterklaas of Vaderdag, sokken cadeau geven kan altijd.

Hardlopende vaderBoek (19,99)

Boek.
Aanrader! Zelf helaas nog niet gelezen, wel al veel goede verhalen over gehoord. Het verhaal van de oprichter van het sportmerk Nike. Geen standaard hardloopboek, maar daarom niet minder leuk.

Hardlopende vader

Niveau geschenkset (5,99)

Douchegel.
Na inspanning lekker kunnen douche, altijd goed!

Hardlopende vader

Shorts (50,-)

Shorts.
Een korte broek is ook altijd welkom. Helemaal met dit warme weer is het fijn om er een aantal te hebben. Kies voor een short die echt gemaakt is voor hardlopen. Sommige stoffen zitten niet lekker tijdens het rennen.

Raceday.
Geef hem een race tegoed! En helemaal leuk om dit samen te doen. Samen trainen en voorpret. En samen de zenuwen delen op raceday is wel zo gezellig.

Wij wensen je een fijne Vaderdag met jouw hardlopende vader!

 

2 Comments

  1. Ik heb het toch weer met een tekening moeten doen

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*